Velikonoční recept školní družiny

Nepečený velikonoční beránek…

  • 1 perník
  • 2 malé kousky špejlí
  • Poleva: 1 bílek, 7 lžíc moučkového cukru, pár kapek citrónu
  • Ozdoba: lentilky – rozinky, stuha, celofán

Postup:

Malý kousek perníku překrojíme, zapíchneme do něj špejle a vytvoříme postavu beránka. Polevu si dáme do sáčku, odstřihneme špičku a krouživými pohyby polevou beránka obalíme. Lentilkou nebo rozinkou ozdobíme oči a necháme zaschnout. Po zaschnutí stuhou nebo mašlí ozdobíme krk beránka a zabalíme do celofánu…

Dětem děkuji za krásný předvelikonoční den v družině a všem přejeme dobrou chuť
a nádherné Velikonoce :)

Ester Medková, DiS.

OTEVŘÍT FOTOGALERII


 


 

 

  

  

  

TOPlist